Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yol ve su görmek

Rüyada yol ve su görmek

Rüyada yol ve su görmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, büyük paralar kazanılacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine işarettir.

Rüyada yol ve su gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler ufak sorunlara neden olabilir.

Rüyada suyun yolunu açmak çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına yorulmaktadır.

Rüyada su yolu görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ondan her zaman iyi haberler alınacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine inanılır.

Rüyada su yolu temizlemek içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yola su dökmek kalkınacağına, ilerleyeceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada su yolu kazmak çeşitleneceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada suya yol açmak kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yollarda su görmek parasız kalacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yol ve su görmek yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, gün yüzü görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments