Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su yolu görmek

Rüyada su yolu görmek

Rüyada su yolu görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada su yolu gördüyseniz:

  • Yerinize getirmeniz gereken sorumluluklarınız olması yaratıcı işlerle uğraşmanızı zorlaştırabilir.

Rüyada suya yolu açmak büyük bir kazanç elde edeceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına delalet eder.

Rüyada yola su dökmek birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına alamet eder.

Rüyada suya yol vermek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyun yolunu açmak eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada su yolu yapmak kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada suya yol açmak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, huzur dolu günler geçireceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına işarettir.

Rüyada yollarda su görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine işarettir.

Rüyada su yolu temizlemek çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments