Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya yol açmak

Rüyada suya yol açmak

Rüyada suya yol açmak dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, çok büyük bir işe girileceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada suya yol açmak gördüyseniz:

  • Sakin şekilde fikirlerinizi beyan etmeye çalışmanızın faydasını görmezseniz konuyu bir süre rafa kaldırmanızda fayda var.

Rüyada suya yol açmak bereketin ve verimin hâkim olacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine rivayet eder.

Rüyada suya yolu açmak mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun yolunu açmak mutluluk ve saadete, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına tabir olunur.

Rüyada karlı yolu açmak ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, sağlık problemleri yaşamayacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada kapalı yolu açmak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yol açmak bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına işarettir.

Rüyada damar yolu açmak hayırlı işlere girileceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, kötü ve zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada su vanası açmak hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments