Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yollarda su görmek

Rüyada yollarda su görmek

Rüyada yollarda su görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, rahatlık içinde yaşayacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada yollarda su gördüyseniz:

  • Bazı zorluklarla uğraşmak durumunda kalabilir, konsantre sağlamakta güçlük çekebilirsiniz, ilişkinizde beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.

Rüyada yol ve su görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada su yolu yapmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada yola su dökmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine işaret eder.

Rüyada suya yol açmak ekmeğinin çoğalacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada yolu su basmak bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, huzurunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada suya yolu açmak sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada su yolu kazmak her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada suyun yolunu açmak özel hayatının renkleneceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments