Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yokuş yukarı koşmak

Rüyada yokuş yukarı koşmak

Rüyada yokuş yukarı koşmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yokuş yukarı koşmak gördüyseniz:

  • Düzenli spor yapmanız kendinizi daha iyi hissetmenize neden olabilir.

Rüyada yokuş yukarı koşmak bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine delalettir.

Rüyada yokuş yukarı tırmanmak bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada arabayla yokuş yukarı çıkmak kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada yokuştan yukarı çıkmak zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, gidilecek yönün belirleneceğine yorulur.

Rüyada yokuş yukarı çıkamamak üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yokuş yukarı bisiklet sürmek kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada yokuş yukarı yürümek mutlu günlerin yaşanacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yokuş yukarı araba itmek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments