Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yokuştan inmek

Rüyada yokuştan inmek

Rüyada yokuştan inmek eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, onlara sanat öğreteceğine, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada yokuştan inmek gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla işe yetişmeniz gerekebilir.

Rüyada bisikletle yokuş aşağı inmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yokuş çıkmak ve inmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yokuş inmek aile saadetinin de artacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dik bir yokuştan inmek kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Rüyada yokuştan arabayla inmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına delalettir.

Rüyada yokuş aşağı arabayla inmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada dik yokuştan inmek kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına işaret eder.

Rüyada dik yokuşu arabayla inmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments