Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoğurt vermek

Rüyada yoğurt vermek

Rüyada yoğurt vermek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yoğurt vermek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda rahatlamanıza neden olacaksa gerekli adımları atmanız gerekiyor.

Rüyada kaymaklı yoğurt yediğini görmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına tabir olunur.

Rüyada birinden yoğurt istemek kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yoğurtlu pilav yemek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada dökülmüş yoğurt görmek işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada yüze yoğurt sürmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yoğurtlu ekmek yemek daha çok kazanmaya başlayacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yoğurt kaynatmak sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sulu yoğurt görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments