Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden yoğurt istemek

Rüyada birinden yoğurt istemek

Rüyada birinden yoğurt istemek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, büyük kayıplara uğrayacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına alamet eder.

Rüyada birinden yoğurt istemek gördüyseniz:

  • Evinizi ya da gayrimenkul başlıklı konuları ilgilendiren olaylar neticelenebilir.

Rüyada komşudan yoğurt istemek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden yoğurt istemek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına yorulur.

Rüyada yoğurt istemek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sütten yoğurt mayalamak hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına alamet eder.

Rüyada yoğurt ayran görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada annenin hamur yoğurduğunu görmek endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğe yoğurt yedirmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, başarılı bir kişi olacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına delalet eder.

Rüyada yoğurtlu ekmek yemek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments