Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyma yoğurduğunu görmek

Rüyada kıyma yoğurduğunu görmek

Rüyada kıyma yoğurduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, engel tanımayan biri olacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına yorulur.

Rüyada kıyma yoğurduğunu gördüyseniz:

  • Bazı mallar edinebilirsiniz veya elinize para geçebilir.

Rüyada kıyma yoğurduğunu görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıymalı börek almak insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine alamet eder.

Rüyada kıyma kavurmak güçten ve takatten düşeceğine, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyma istemek sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kıyma çekildiğini görmek size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, kişinin rahat edeceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada çiğ kıyma almak kendisine olan güvenin artacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada kıymadan köfte yapmak gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine delalettir.

Rüyada kıymalı pide ekmek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments