Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoğurt mayası görmek

Rüyada yoğurt mayası görmek

Rüyada yoğurt mayası görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, zor durumda kalınacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yoğurt mayası gördüyseniz:

  • Gergin ortamlar veya bazı değişiklikler ufak tefek hasar veya yaralanma sebebi olabilir.

Rüyada yoğurt mayası görmek kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine tabir olunur.

Rüyada mayalanmış yoğurt görmek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada yoğurt mayalarken görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna tabir olunur.

Rüyada süte maya çalmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına alamet eder.

Rüyada mayalanmış süt görmek işlerinin duracağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada yaş maya görmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada hamur mayası görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına yorulur.

Rüyada maya görmek kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments