Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süte maya çalmak

Rüyada süte maya çalmak

Rüyada süte maya çalmak yaşam sevincinin geri geleceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine delalettir.

Rüyada süte maya çalmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya maddi başlıklı konularda kendi çıkarlarınızı ön planda tutmalısınız.

Rüyada süte maya çalmak geniş ve bol rızık elde edeceğine, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına delalet eder.

Rüyada mayalanmış süt görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, saygın biri olacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yoğurt mayalarken görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, hep dua edeceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mayalanmış yoğurt görmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına işarettir.

Rüyada hamur mayası almak hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mayalı ekmek sevdiği kişileri de yanına alacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına delalettir.

Rüyada yaş hamur mayası görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mayalı görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments