Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoğurt yemek

Rüyada yoğurt yemek

Rüyada yoğurt yemek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, kazancının günden güne arttıracağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine alamet eder.

Rüyada yoğurt yemek gördüyseniz:

  • Riskli görünen yeni fikirlerin olumlu sonuçları olabilir.

Rüyada yoğurtlu kabak yemek işlerin aksayacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına yorulur.

Rüyada yoğurtlu mantı yemek yeni çalışmalar yapılacağına, hayırlı adımlar atacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaymaklı yoğurt yemek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyun yoğurdu yemek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına işarettir.

Rüyada yoğurt yemek ve yedirmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine alamet eder.

Rüyada yağlı yoğurt yemek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına inanılır.

Rüyada yoğurt çorbası yemek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada yoğurtlu patates kızartması yemek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments