Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoğurt ikram etmek

Rüyada yoğurt ikram etmek

Rüyada yoğurt ikram etmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yoğurt ikram etmek gördüyseniz:

  • Heyecanlı maceralara, yeni birliktelikteliklere açıksınız.

Rüyada yoğurt ikram etmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeker ikram ettiğini görmek hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine delalet eder.

Rüyada misafire su ikram etmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada devlet başkanına ikramda bulunmak üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çorba ikram edildiğini görmek elin bollaşacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına işarettir.

Rüyada başkasına su ikram etmek büyük zararlara uğrayacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına alamet eder.

Rüyada kuru pasta ikram etmek kırılacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada misafire üzüm ikram etmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments