Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli yoğurt görmek

Rüyada kirli yoğurt görmek

Rüyada kirli yoğurt görmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kirli yoğurt gördüyseniz:

  • Hayatınızın kontrolden çıkmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada kirli yoğurt görmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada torba yoğurdu görmek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine tabir olunur.

Rüyada yoğurdun bozulduğunu görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah yoğurt görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine işarettir.

Rüyada süt yoğurt görmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine delalettir.

Rüyada yoğurt yerken görmek rüya sahibinin işlerinin açılacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına delalettir.

Rüyada peynir ve yoğurt yemek onu cesaretlendireceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, sevinileceğine rivayet eder.

Rüyada yoğurdun içinde fare görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments