Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin hamur yoğurduğunu görmek

Rüyada annesinin hamur yoğurduğunu görmek

Rüyada annesinin hamur yoğurduğunu görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, namının yürüyeceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine delalettir.

Rüyada annesinin hamur yoğurduğunu gördüyseniz:

  • Getirisi olacak anlaşmalar, satışlar veya istediğiniz bir malın alımı gerçekleşebilir.

Rüyada annenin hamur yoğurduğunu görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına alamet etmektedir.

Rüyada annemin hamur yoğurduğunu görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, inancının eksileceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada annesinin hamur yoğurduğunu görmek insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine inanılır.

Rüyada başkasının hamur yoğurduğunu görmek işlerini yoluna sokacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, iş hayatının düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada ölen birinin hamur yoğurduğunu görmek ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, her geçen gün sorunların artacağına, isteklerinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının hamur yoğurduğunu görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, problemleri teker teker çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin hamur yoğurduğunu görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin hamur yoğurduğunu görmek yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, işlerinin günden güne azalacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments