Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su depolamak

Rüyada su depolamak

Rüyada su depolamak büyük aksilikler yaşayacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, rahat bir hayata başlayacağına, refahının ve varlığının artacağına alamet eder.

Rüyada su depolamak gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamaların veya yanlış anlaşılmaların işlerinizi karıştırmanıza izin vermeyin.

Rüyada su depolamak işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yiyecek depolamak makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada buğday depolamak sevdiklerinin hep yanında kalacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada su ve toprak görmek uzun yıllar yaşayacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına delalettir.

Rüyada çocuğunu soğuk suyla yıkamak ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sular içinde olmak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına delalet eder.

Rüyada birisine su serpmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pet şişe içinde su görmek kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments