Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çizmenin yırtıldığını görmek

Rüyada çizmenin yırtıldığını görmek

Rüyada çizmenin yırtıldığını görmek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada çizmenin yırtıldığını gördüyseniz:

  • Alışılmadık yerlerde çalışmanıza olanak tanıyan bir fırsat yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada çizmenin yırtıldığını görmek beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine işarettir.

Rüyada ceketi yırtılmak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, yeni yerler göreceğine, kendini toparlayamayacağına delalettir.

Rüyada beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yırtılmış kağıt görmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yırtılan para görmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada gömleği yırtılmak yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cüzdan yırtılması görmek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada koltuğun yırtıldığını görmek işlerin çığırından çıkacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Yusuf ş.

Rüyamda her gün çalışmak için giydiğim siyah çizmeyi giydiğimi ve tabaninın yırtık olduğunu gördüm