Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyafetin yırtıldığını görmek

Rüyada kıyafetin yırtıldığını görmek

Rüyada kıyafetin yırtıldığını görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına rivayet eder.

Rüyada kıyafetin yırtıldığını gördüyseniz:

  • Maddi ya da yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konularda beklenmedik kişilerden gelen teklif ya da önerilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kıyafeti yırtılmak işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıyafetlerinin yırtıldığını görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına inanılır.

Rüyada kıyafetinin yırtıldığını görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, adeta sinirden küplere bineceğine inanılır.

Rüyada yırtılmış kıyafet görmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kıyafetin yırtıldığını görmek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine inanılır.

Rüyada pantolon yırtılması görmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına işarettir.

Rüyada yırtılmış kuranı kerim görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına inanılır.

Rüyada yırtılmış atlet görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments