Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyafetinin yırtıldığını görmek

Rüyada kıyafetinin yırtıldığını görmek

Rüyada kıyafetinin yırtıldığını görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, kariyer edineceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyafetinin yırtıldığını gördüyseniz:

  • Bir ilişkiden çok şey beklemek gibi bir huyunuz var.

Rüyada kıyafeti yırtılmak aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, üçüncü gözünün açılacağına işaret eder.

Rüyada yırtılmış kıyafet görmek içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, yaşam enerjisi ile dolacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıyafetin yırtıldığını görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada kıyafetlerinin yırtıldığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, mutlulukların yarım kalacağına delalet eder.

Rüyada kıyafetinin yırtıldığını görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yırtılmış terlik görmek rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, aileden ayrı kalınacağına, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada ayakkabının yırtıldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinliğinin yırtıldığını görmek hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments