Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tişört almak

Rüyada beyaz tişört almak

Rüyada beyaz tişört almak iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tişört almak gördüyseniz:

  • Bir karar vermeniz gerekiyor, ya mesafe koyup uzaklaşacaksınız ya da pes edip, daha diplomatik davranacaksınız.

Rüyada beyaz tişörtlü erkek görmek ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, sıkıntılarından arınacağına inanılır.

Rüyada beyaz tişört görmek ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz renk tişört görmek hak yolunu tutacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tişört almak geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, çok sayıda borca gireceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tişört satın almak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, prestij kaybı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tişört giydiğini görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kirmizi tişört görmek maddi yükümlülüklerinin artacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada yeni tişört almak bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments