Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yirmi üç nisan görmek

Rüyada yirmi üç nisan görmek

Rüyada yirmi üç nisan görmek yaşama sevincine kavuşacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, daha fazla başarı kazanılacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yirmi üç nisan gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler veya olaylar dikkatinizi çekebilir.

Rüyada nisan yağmuru içmek dine ve Allah’a yakınlaşacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına tabir olunur.

Rüyada nisan yağmuru toplamak adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, ticaretinin ilerleyeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada nisan yağmurunda ıslanmak yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada nisan ayında kar görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, dedikodu edeceğine alamet eder.

Rüyada nisan ayında kar yağdığını görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine yorulur.

Rüyada nisan ayını görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine işaret eder.

Rüyada yirmi üç nisan görmek çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine inanılır.

Rüyada nisan yağmuru görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, hastalıkların kalmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments