Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nisan yağmuru toplamak

Rüyada nisan yağmuru toplamak

Rüyada nisan yağmuru toplamak sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, şansının ve bahtının açılacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, onun istediği yoldan gideceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada nisan yağmuru toplamak gördüyseniz:

  • İki kişi arasında bir tercih yapma durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada nisan yağmuru toplamak zararlarını telafi edeceğine, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına delalet eder.

Rüyada nisan yağmuru görmek kazancın ikiye katlanacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına delalettir.

Rüyada nisan yağmurunda ıslanmak büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada nisan yağmuru içmek takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına tabir olunur.

Rüyada nisan ayında kar yağdığını görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada nisan ayını görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına yorulur.

Rüyada nisan ayında kar görmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yirmi üç nisan görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments