Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nisan yağmuru görmek

Rüyada nisan yağmuru görmek

Rüyada nisan yağmuru görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nisan yağmuru gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası zararlı olabilir.

Rüyada nisan yağmuru görmek yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada nisan yağmurunda ıslanmak yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada nisan yağmuru toplamak maddi açıdan çok zorlanılacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada nisan yağmuru içmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada nisan ayını görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, genç kimselere eğitim vereceğine işarettir.

Rüyada nisan ayında kar yağdığını görmek genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yirmi üç nisan görmek bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada nisan ayında kar görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments