Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılmaz güney görmek

Rüyada yılmaz güney görmek

Rüyada yılmaz güney görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, en büyük acılarının dineceğine, bazen umutlarını yitireceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına işarettir.

Rüyada yılmaz güney gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu ya da durumu tamamıyla değiştirebilecek güce sahipsiniz.

Rüyada yılmaz güneyi görmek çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, hem ün sahibi olacağına işarettir.

Rüyada yılmaz güney görmek doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada güneye doğru namaz kılmak kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, emeklerinin karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Rüyada güney amerikauya gitmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine tabir olunur.

Rüyada güney kutbunu görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına delalet eder.

Rüyada güney koreli görmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada güneye gitmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına tabir olunur.

Rüyada güney afrikaya gitmek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments