Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneye gitmek

Rüyada güneye gitmek

Rüyada güneye gitmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, bilgi sahibi olacağına, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, rütbenin yükseleceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada güneye gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin dikkatini çekmek istiyorsanız ufak tefek beklenmedik hareketler yapabilirsiniz.

Rüyada güney afrikaya gitmek hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, uykusuz geceler yaşayacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada güneye gitmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, başarılarının her geçen gün artacağına işarettir.

Rüyada güney amerikauya gitmek hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, iyilik bulacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine işarettir.

Rüyada yılmaz güney görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada yılmaz güneyi görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına alamet etmektedir.

Rüyada güney koreli görmek koyu muhabbette kalacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada güney kutbunu görmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine alamet eder.

Rüyada güneye doğru namaz kılmak kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments