Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabaya çarpıp kaçmak

Rüyada arabaya çarpıp kaçmak

Rüyada arabaya çarpıp kaçmak borçların ve dertlerin biteceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kötü günler geçireceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabaya çarpıp kaçmak gördüyseniz:

  • Sezgileriniz ne diyorsa o şekilde ilerlemenizde fayda var.

Rüyada arabaya çarpıp kaçmak düşmanına galip geleceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada araba çarpıp ölmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına delalettir.

Rüyada araba çarpışması görmek kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, hak yolundan ayrılacağına, akıllı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada çarpışan arabaya binmek hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına delalettir.

Rüyada arabayla birine çarpıp öldürmek her çalışması ile büyük ses getireceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına yorulur.

Rüyada araba çarpıp öldüğünü görmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine delalettir.

Rüyada çarpılmış araba görmek kâbus gibi günlerin geleceğine, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine delalet eder.

Rüyada kendini çarpılmış görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments