Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgalı denizi seyretmek

Rüyada dalgalı denizi seyretmek

Rüyada dalgalı denizi seyretmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine inanılır.

Rüyada dalgalı denizi seyretmek gördüyseniz:

  • Bir kadın tarafından ihmal edilebilir, önemsenmeyebilir ya da siz onunla kontak kurabilecek vakit bulamayabilirsiniz.

Rüyada dalgalı denizi seyretmek kendi işine sahip olacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine delalet eder.

Rüyada dalgalı deniz seyretmek yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizi yüksekten seyretmek fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tepeden denizi seyretmek beklentilerin gerçekleşeceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine delalet eder.

Rüyada evden deniz seyretmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, daha fazla para kazanacağına, eksiği kendinde bulacağına işaret eder.

Rüyada evden denizi seyretmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine işarettir.

Rüyada deniz manzarası seyretmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada uzaktan denizi seyretmek kötü durumlara düşürüleceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments