Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yildiz kaymasini görmek

Rüyada yildiz kaymasini görmek

Rüyada yildiz kaymasini görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yildiz kaymasini gördüyseniz:

  • Eğlenceli şeylerle vakit geçirmeniz sizinle aynı hedefleri olan kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada toprak kayması görmek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada dağın kaymasını görmek rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine yorulur.

Rüyada sütü kaynatmak insanların hayranlığını kazanacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına işaret eder.

Rüyada hurma kaynatmak uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada tencerede kaynayan süt görmek nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, onlarla çok iyi vakit geçireceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada suyu kaynatmak eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara kazanda su kaynatmak işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, huzurunun bozulacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına delalet etmektedir.

Rüyada kemikli et kaynatmak dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments