Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hurma kaynatmak

Rüyada hurma kaynatmak

Rüyada hurma kaynatmak keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, huzursuz olacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına alamet eder.

Rüyada hurma kaynatmak gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlar yaşasanız da geriye çekilmek yerine sizi kamçılamasını sağlayın.

Rüyada hurma kaynatmak kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hurma kurdu görmek rızkının ve kazancının bol olacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine delalettir.

Rüyada zeytin ve hurma görmek ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok hurma görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine inanılır.

Rüyada domates hurma görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, çok büyük mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada hurma koparmak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına işaret eder.

Rüyada kabe hurması yemek kendisini çok iyi hissedeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada hurma ağacından hurma koparmak yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments