Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanla konuştuğunu görmek

Rüyada yılanla konuştuğunu görmek

Rüyada yılanla konuştuğunu görmek bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Sizin için iyi olmayan iş, alışkanlık veya ilişkileri bırakma kararı alabilirsiniz.

Rüyada yılan konuşması görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanın konuştuğunu görmek sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada konuşan yılan görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına alamet etmektedir.

Rüyada konuşan siyah yılan görmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, mallarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanla konuştuğunu görmek umutlarının tazeleneceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada konuşan öküz görmek bedeninin şifa bulacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada hiç konuşmadığın biriyle konuşmak isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin telefonla konuştuğunu görmek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, kalbini kıracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments