Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan konuşması görmek

Rüyada yılan konuşması görmek

Rüyada yılan konuşması görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, bazı kaynakların tükeneceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına delalet eder.

Rüyada yılan konuşması gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizle ilgili sezgilerinize dayalı kararlar alabilir veya ilişkinizde ilerleyeceğiniz yolu belirleyebilirsiniz.

Rüyada konuşan yılan görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan konuşması görmek kısmetlerinin kapanacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine işaret eder.

Rüyada yılanla konuştuğunu görmek dualarından hayır görmeyeceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine alamet eder.

Rüyada yılanın konuştuğunu görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada konuşan siyah yılan görmek kötü günler yaşanacağına, zengin için yoksulluğa, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada papağanın konuştuğunu görmek refah düzeyinin düşeceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada konuşmaya başlayan bebek görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, yeteneklerini geliştirmeye, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine alamet eder.

Rüyada birinin arkasından konuştuğunu görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments