Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan sürünürken görmek

Rüyada yılan sürünürken görmek

Rüyada yılan sürünürken görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada yılan sürünürken gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla baskı uygulamamaya veya ısrarcı olmamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada evin içinde bir sürü yılan görmek kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, elinin de bolluk ve bereket göreceğine işaret eder.

Rüyada yılan sürünürken görmek kara bulutların ve melanetin dağılacağına, makamından olacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük bir sürü yılan görmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına işarettir.

Rüyada bir sürü yılan öldürmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına yorulur.

Rüyada sürünen yılan görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine işaret eder.

Rüyada bir sürü yeşil yılan görmek zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada tarlada bir sürü yılan görmek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, mutlu bir evliliğe, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürüyle yılan görmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments