Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürünen yılan görmek

Rüyada sürünen yılan görmek

Rüyada sürünen yılan görmek ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, kafasının boşalacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine delalettir.

Rüyada sürünen yılan gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız sürpriz tepkiler nedeniyle hayal kırıklığına uğrayabilir, üzülebilirsiniz.

Rüyada yılan sürüsü görmek sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına rivayet eder.

Rüyada yılanın sürünerek gittiğini görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada bir sürü ölü yılan görmek bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine inanılır.

Rüyada bir sürü yavru yılan görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Rüyada sürüyle yılan görmek sevdiklerine kavuşacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yılan sürünürken görmek zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına işaret eder.

Rüyada bir sürü yılan görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada evin içinde bir sürü yılan görmek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments