Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın sokmaya çalıştığını görmek

Rüyada yılanın sokmaya çalıştığını görmek

Rüyada yılanın sokmaya çalıştığını görmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine tabir olunur.

Rüyada yılanın sokmaya çalıştığını gördüyseniz:

  • Aniden, hat sanatıyla uğraşmaya başlar ya da Çinceye merak duyarsanız şaşırmayın.

Rüyada yılanın ısırmaya çalıştığını görmek yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına rivayet eder.

Rüyada eve girmeye çalışan yılan görmek dertlerinin artacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına işaret eder.

Rüyada yılanın sokmaya çalıştığını görmek endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına rivayet eder.

Rüyada yılan öldürmeye çalıştığını görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kusursuz bir yaşama kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ısırmaya çalışan yılan görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada cüzdanının çalınmasını görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonu çalınmak rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine delalettir.

Rüyada köpeğin ısırmaya çalıştığını görmek işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments