Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın sesini duymak

Rüyada yılanın sesini duymak

Rüyada yılanın sesini duymak evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, ün yapmayı başaracağına, hastalıkların biteceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın sesini duymak gördüyseniz:

  • Bazı ihtiyaçlarınızı karşılamak için yapacağınız harcamalarda aşırıya kaçmanız söz konusu olabilir.

Rüyada yılan sesi duymak sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, kişinin şifa bulacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada yılanın sesini duymak parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çığlık sesleri duymak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada sabah ezanı sesi duymak şansının ve kısmetlerinin açılacağına, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen annenin sesini duymak güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, bazı iş birlikleri yapacağına delalettir.

Rüyada yağmur sesi duymak uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, kendi geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada zılgıt sesi duymak sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada mezarlıktan sesler duymak onunla bir ömür mutlu olacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments