Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın koyun yediğini görmek

Rüyada yılanın koyun yediğini görmek

Rüyada yılanın koyun yediğini görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına yorulur.

Rüyada yılanın koyun yediğini gördüyseniz:

  • Daha akla yatkın sözler söyleyebilmek için heyecanınızı veya sinirlerinizi yatıştırmanız gerekebilir.

Rüyada yılanın koyun yediğini görmek iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada kurdun koyunu yediğini görmek yeni bir araca sahip olunacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına yorulur.

Rüyada köpeğin koyunu yediğini görmek kafasını rahatlatacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada koyuna ot yedirmek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada koyun eti yediğini görmek yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada koyun ve yılan görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına delalet eder.

Rüyada yılan ve koyun görmek yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun yılan yediğini görmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, maddi durumunun düzeleceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments