Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun yılan yediğini görmek

Rüyada çocuğunun yılan yediğini görmek

Rüyada çocuğunun yılan yediğini görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun yılan yediğini gördüyseniz:

  • Sıkılmayın, rüya ne olursa olsun, sonunda daima uyanırsınız.

Rüyada çocuğunun yılan yediğini görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun et yediğini görmek yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğa yemek yedirdiğini görmek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada çocuğa yemek yedirmek endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğuna mama yedirmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğa yemek yedirmek aşama kaydedeceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada erkek çocuğa mama yedirmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine işarettir.

Rüyada çocuğa yoğurt yedirmek çok kötü günler yaşayacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments