Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın kaçması görmek

Rüyada yılanın kaçması görmek

Rüyada yılanın kaçması görmek akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, işinde yükseleceğine, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, hayırlı terfiler alınacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada yılanın kaçması gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde, aile meselelerinizde veya iş hayatınızda bazı güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yılan kaçtığını görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, geçiminin yerinde olacağına inanılır.

Rüyada kaçan yılan görmek rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yılanın kaçtığını görmek bununla yüceleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın kaçmasını görmek karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada yılanlardan kaçtığını görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada yılandan kaçtığını görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanların kaçtığını görmek paraya ve mala kavuşacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada yılanı elinden kaçırmak sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments