Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın bir şey yediğini görmek

Rüyada yılanın bir şey yediğini görmek

Rüyada yılanın bir şey yediğini görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, sağlığının yerinde olacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanın bir şey yediğini gördüyseniz:

  • Hayatınızın bazı bölümleri yeniden şekilleniyor.

Rüyada yılanın bir şey yediğini görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına delalet eder.

Rüyada oruçken bir şey yediğini görmek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, sağlık problemleri içinde olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına alamet eder.

Rüyada ölüye bir şey yedirmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine alamet eder.

Rüyada tatlı bir şey yediğini görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine rivayet eder.

Rüyada bebeğe bir şeyler yedirmek sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada oruçlu iken bir şey yediğini görmek elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir şey yediğini görmek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada birine bir şey yedirmek aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments