Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine bir şey yedirmek

Rüyada birine bir şey yedirmek

Rüyada birine bir şey yedirmek çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, sorunlarının günden güne artacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine bir şey yedirmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri aşağı görüyorsunuz.

Rüyada kedinin bir şey yediğini görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, para sıkıntısının olmayacağına, işlerinde atılıma geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanın bir şey yediğini görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birine bir şey yedirmek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, daha temkinli ve garantici olacağına rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken bir şey yediğini görmek sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada ölüye bir şey yedirmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruçken bir şey yediğini görmek düşkün kimselerin yardımına koşacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, söz ve yetki sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada birine bir şey yedirmek işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğe bir şeyler yedirmek elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments