Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruçlu iken bir şey yediğini görmek

Rüyada oruçlu iken bir şey yediğini görmek

Rüyada oruçlu iken bir şey yediğini görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine yorulur.

Rüyada oruçlu iken bir şey yediğini gördüyseniz:

  • Yarım kalmış işleri tamamlamakta, konuşmaktan çok uygulayarak ilerlemekte fayda var.

Rüyada oruçlu iken bir şey yediğini görmek başarının garantileneceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada oruçlu iken bir şey yemek hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken bir şeyler yemek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada oruçlu iken yemek yediğini görmek para yatıracağına ve zarar edeceğine, neşesini kaçıracağına, yanlış yollardan döneceğine tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken bilmeden yemek yediğini görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine delalet eder.

Rüyada oruçlu iken salatalık yemek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine delalettir.

Rüyada oruçlu iken unutarak su içmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments