Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde yılan görmek

Rüyada suyun içinde yılan görmek

Rüyada suyun içinde yılan görmek hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, ağız tadının bozulmayacağına, sözleri tutulacağına, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına delalettir.

Rüyada suyun içinde yılan gördüyseniz:

  • Biraz da, kendi kendinize kalmak veya kendi zevklerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

Rüyada temiz suyun içinde yılan görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada temiz su içinde yılan görmek çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine yorulur.

Rüyada suyun içinde yılan görmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyun içinde kara yılan görmek bilgilerle donanacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, atılan adımların zarar getireceğine yorulur.

Rüyada suyun içinde siyah yılan görmek onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada su içinde büyük yılan görmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, zararlı kişilerden uzak durulacağına delalettir.

Rüyada suyun içinde büyük yılan görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada su içinde yılan öldürmek geçmişi unutup geleceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments