Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılana hükmetmek

Rüyada yılana hükmetmek

Rüyada yılana hükmetmek ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine delalettir.

Rüyada yılana hükmetmek gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçenleri açıkça söyleyebilirsiniz.

Rüyada yılana hükmetmek gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, eve huzur dolacağına yorulur.

Rüyada ateşe hükmetmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına alamet eder.

Rüyada hayvanlara hükmetmek parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada suya hükmetmek uğradığı zararların telafi edileceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada cinlere hükmetmek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine inanılır.

Rüyada rüzgara hükmetmek kendisini sorgulama gereği duyacağına, çok başarılı işlere girileceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın ağzından su içmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada yılanlardan kurtulmak aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments