Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya hükmetmek

Rüyada suya hükmetmek

Rüyada suya hükmetmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, küslerin ve dargınların barışacağına inanılır.

Rüyada suya hükmetmek gördüyseniz:

  • Başkalarından ricalarda bulunmak yerine kendinizi ödüllendirmenin farklı yollarını bulmalısınız.

Rüyada suya hükmetmek işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına işarettir.

Rüyada ateşe hükmetmek zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine işarettir.

Rüyada yılana hükmetmek rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rüzgara hükmetmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine tabir olunur.

Rüyada cinlere hükmetmek kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına işarettir.

Rüyada hayvanlara hükmetmek yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına alamet eder.

Rüyada suyun içinde bit görmek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına delalettir.

Rüyada parayı suya düşürmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments