Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan ve aslan görmek

Rüyada yılan ve aslan görmek

Rüyada yılan ve aslan görmek yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, duygularının karşılık göreceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, aralarından su sızmayacağına, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına yorulur.

Rüyada yılan ve aslan gördüyseniz:

  • Mantıksız veya gerçekçi olmayan taleplerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yılan ve aslan görmek huzurlu bir hayata adım atacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine işaret etmektedir.

Rüyada aslan ve yılan görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslan tarafından korunmak sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada aslandan saklanmak sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada evinde aslan beslemek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada dişi aslanlar görmek onlardan taraf hayır göreceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada aslan ve kaplan görmek aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada aslan ve koyun görmek uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments