Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan kafası görmek

Rüyada yılan kafası görmek

Rüyada yılan kafası görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, bir takım sorunlar çıkacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan kafası gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle bir yola çıkabilirsiniz.

Rüyada yılanın kafasını görmek şansının döneceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına işaret eder.

Rüyada yılanın kafasını koparmak önemli işlere imza atacağına, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılan kafası ezmek sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, kem gözlere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada yılanın kafasını ezdiğini görmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına inanılır.

Rüyada kafası insan vücudu yılan görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafada yılan görmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın kafasını koparmak görmek kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, çok güzel bir projenin geçirileceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına inanılır.

Rüyada üç kafalı yılan görmek daha iyi imkânlara sahip olacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments