Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah çiyan görmek

Rüyada siyah çiyan görmek

Rüyada siyah çiyan görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah çiyan gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler kurabilir, hobilerinize zaman ayırabilir, arkadaşlarınızı ziyaret edebilirsiniz.

Rüyada siyah çiyan görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, konfor içinde olacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çiyan öldürmek hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, sıkıntıya düşüreceğine tabir olunur.

Rüyada çiyan böcek görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına işarettir.

Rüyada çiyan ve akrep görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına işarettir.

Rüyada çiyan sokması görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına delalettir.

Rüyada akrep çiyan görmek dertlerin ortadan kalkacağına, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü çiyan görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına işarettir.

Rüyada böcek çiyan görmek güzel bir iş fırsatına, kişinin gönlünü alacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments