Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkımdan kurtulmak

Rüyada yıkımdan kurtulmak

Rüyada yıkımdan kurtulmak hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada yıkımdan kurtulmak gördüyseniz:

  • İleride kurtulmak isteyeceğiniz işlerle ilgili anlaşmalar yapmaktan çekinmenizde fayda var.

Rüyada yıkımdan kurtulmak bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev yıkımı görmek yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bina yıkımı görmek konfor içinde yaşayacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine delalettir.

Rüyada yıkım görmek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan kurtulduğunu görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılandan kurtulmak hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpekten kurtulmak birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, atılan adımların zarar getireceğine inanılır.

Rüyada uçaktan kurtulmak yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, zamandan da kar edeceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments