Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkım görmek

Rüyada yıkım görmek

Rüyada yıkım görmek kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıkım gördüyseniz:

  • Çok fazla bir şey vaat etmeyen iş, anlaşma, iş birliği veya eğilimlerden kurtulmak isteyebilir ya da kurtulmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada bina yıkımı görmek ister istemez başının belaya gireceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine işaret eder.

Rüyada ev yıkımı görmek bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıkımdan kurtulmak endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, can sıkıcı haberler almaya, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıkım görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, mutluluğunun zedeleneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments