Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakır yüzük takmak

Rüyada bakır yüzük takmak

Rüyada bakır yüzük takmak sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bakır yüzük takmak gördüyseniz:

  • Yani kendinizi pek fazla zorlayıp, sıkıştırmayın.

Rüyada bakır yüzük takmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, işlerini hafifleteceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına işaret eder.

Rüyada bakır bilezik takmak sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bakır yüzük almak moralini ve neşesini kaybedeceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına işaret eder.

Rüyada bakır renkli yüzük görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada bakır yüzük görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada taşı düşmüş yüzük takmak yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil yüzük takmak çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına yorulur.

Rüyada inci taşlı yüzük takmak alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments